SPAMM – 4BR3 4 tU4 M3NT3, D35con3c+4 – Digital Kunst Online Show

SPAMM – 4BR3 4 tU4 M3NT3, D35con3c+4 er en digital kollektiv udstilling kurateret af Zaratan – Arte Contemporânea, Lissabon, i samarbejde med Systaime (aka Michäel Borras). Den oprindelige plan var fysisk at præsentere dele af SPAMM the SuPer Art Modern Museum’s (www.spamm.fr) samling, blandet med værker udvalgt ved spontan indsendelse.

På grund af den aktuelle covid-19 situation bevægede showet sig væk fra fysisk installation, og kan nu opleves sikkert hjemmefra. I Zaratans åbningstider (tor-søn 16-20) vil der være livestreaming med video/animation/gif på Zaratans Facebookside. Livestreamen kombinerer værker fra SPAMMs arkiv med værker modtaget ved spontan ansøgning, og showet vil løbende blive opdateret med tilføjelse af nye værker. Projektet inkluderer desuden et tæt pakket program med live events som bliver vist online: performances, vj sets, koncerter, talks og andre former for virtuel interaktion, som leger med de digitale teknologiers uendelige muligheder.

Jeg deltager i showet med videoværker, åbningsbegivenheden finder sted i aften 19.00-22.00 UTC med livestream på Zaratans Facebookside, og showet fortsætter de næste 8 uger online.

Åbningsbegivenhed: https://www.facebook.com/events/126734415369241/

Mere information på Zaratans website: https://zaratan.pt/en/exhibit/81 og på deres Facebookside @zaratan.ac

SPAMM - 4BR3 4 tU4 M3NT3, D35con3c+4 poster